2009 - Silvester 0 - toen deelde ik nog een winkel met Saco van Foeken aan de Nieuwe Boteringestraat in Groningen. Saco is nu te vinden via memyroomandi.com


2010 – Silvester I was mijn eerste eigen winkel, in een oude stomerij aan de Verlengde Hereweg  in Helpman, Groningen. Dit in de winter van 2010-2011. Gehuurd via JOP.


2011 – Mijn tweede en laatste eigen winkel aan de Oude Boteringestraat 12 te Groningen. In deze winkel heb ik allerlei projecten en voorstellingen gemaakt, in samenwerking met dansers van het NND, Groninger kunstenaars en de leukste boekhandelaar van Groningen... …

- Waar de naam Silvester Groningen vandaan komt:

Silvester verkocht tweedehands designerkleding, tweedehands designmeubelen en -objecten, curiosa, sieraden en andere dingen die mooi zijn en goed gemaakt bovendien. Daarbij nieuw of ouder werk van ontwerpers, kunstenaars en vakmensen, vaak uit Groningen. Silvester verkocht onder andere Femke de Vries, Jan Boelo, boeken van Jaime Ibanez, CD’s van House of Cosy Cushions, Studio Roes+ en posters van Jitske Hagens en Leonie Huinink. Tweedehands kleding van onder andere de zes van Antwerpen, Yohji Yamamoto, Martin Margiela, Comme des Garcons, Puck & Hans en vele anderen.

Groningen, 2009: toen deelde ik een winkel (nr. 0), om een jaar later de eerste Silvester te openen (nr. 1). Vervolgens verhuisde Silvester naar de binnenstad van Groningen (nr. 2). Om daarna, in 2011, weer te verdwijnen; ik wilde liever schoenmaker worden. Dit waren de winkels: